Επισκεφθήκαμε την Κέρκυρα για πρώτη φορά πριν 2 χρόνια και πραγματικά την λατρέψαμε. Μετά την πρόταση γάμου αποφασίσαμε η ορθόδοξη τελετή να γίνει σ’αυτό το πανέμορφο Ιόνιο νησί.

Επειδή ζούσαμε και οι δυο στην Αθήνα μας ήταν δύσκολο να οργανώσουμε τον γάμο από απόσταση οπότε ήρθαμε σε επαφή με το Belli Momenti. Ο Άρης άκουσε με προσοχή τις επιθυμίες μας και δεν άργησε να μας κερδίσει με την προθυμία του και τον επαγγελματισμό του. Το Belli Momenti μας έστελνε πληροφορίες για τα πάντα και μας συμβούλευε για το καλύτερο.

Επειδή οι καλεσμένοι μας ήταν από Ελλάδα, Αλβανία, Γαλλία και Ιταλία το Belli Momenti μας βοήθησε πολύ ώστε να βρούμε ξενοδοχεία και να νοικιάσουμε αυτοκίνητα. Τον Μάϊο πήγαμε στην Κέρκυρα για 4 μέρες όπου το πρόγραμμα για τα ραντεβού μας ήταν έτοιμο. Έτσι κερδίσαμε πολύ χρόνο και καταφέραμε να οργανώσουμε τον γάμο μας σε 6 μήνες, χωρίς προβλήματα και με το δικό μας γούστο.

Η μέρα του γάμου πέρασε χωρίς άγχος και δεν χρειαζόταν να σκεφτούμε για το επόμενο βήμα διότι ο Άρης ήταν εκεί να μας οδηγεί συνέχεια. Ακολουθήσαμε όλες τις οδηγίες και όλα πήγαν τέλεια. Εκτιμήσαμε πολύ το χαρούμενο πνεύμα του και τον ενθουσιασμό του. Απολαύσαμε τη μέρα μας χωρίς άγχος και επίσης οικογένεια και φίλοι απόλαυσαν το φαγητό, το μέρος και όλη την οργάνωση. Παρ’ όλο που μένουμε μακριά δημιουργήσαμε μια πολύ καλή φιλία στην Κέρκυρα.

Άρη σ’ ευχαριστούμε για όλα. 
Αθηνά & Fabien
26.08.13"Είχαμε στη διάθεση μας μόνο δύο Σαββατοκύριακα, να ανέβουμε Κέρκυρα από Αθήνα και να κανονίσουμε όλο τον γάμο! Tην εκκλησία, το party, τη μουσική, την τούρτα......όλα. Και κάπως έτσι γνωρίσαμε τον Άρη.

Μέσα στον πανικό ότι αποκλείεται να τα κάνουμε όλα αυτά μόνοι μας. Το αποτέλεσμα, τέλειο! Ένας γάμος που τον ευχαριστηθήκαμε τόσο εμείς όσο και οι καλεσμένοι μας και το σημαντικότερο είναι ότι ο Άρης στο τόσο λίγο που μας γνώρισε κατάφερε να μας ακούσει, να σεβαστεί τις επιθυμίες μας και τελικά να "στήσει" έναν γάμο στον οποίο ήμασταν απλά ο εαυτός μας. Έβαλε το καλύτερο δυνατό της διάθεσης του και την καλύτερη ποιότητα σε όλες του τις υπηρεσίες χωρίς να μας επιβαρύνει με οτιδήποτε θα μπορούσε να μας αγχώσει εκείνες τις μέρες.

Ευχαριστούμε λοιπόν το Belli Momenti και ειδικά τον Άρη, καθώς από δω και στο εξής έχουμε αποκτήσει εκτός από την απολαυστική εμπειρία του γάμου μας και έναν καλό φίλο στην Κέρκυρα.

Κώστας & Αγγελική
24.08.12Αν ξαναζούσαμε το γάμο μας δε θα αλλάζαμε τίποτα...η επιλογή του Corfu Golf Club ως προτεινόμενος χώρος δεξίωσης ήταν ο ιδανικότερος! Επαγγελματισμός και άψογο service συντέλεσαν στον τέλεια οργανωμένο γάμο. Οι καλεσμένοι ένα χρόνο μετά, ακόμα θυμούνται το γάμο μας!  

Θέλω να ευχαριστήσω το Belli Momenti και ιδιαίτερα τον Άρη που μας έκανε να αισθανθούμε ως συγγενικά του πρόσωπα και όχι ως ένα ακόμα ζευγάρι! Αυτό είναι και το μεγάλο του μυστικό!  Εύχομαι πάντα επιτυχίες και ποιοτικές δουλειές!

Μαρίνα & Σπύρος
26.5.2012Δε ξέρω από που να ξεκινήσω και δε ξέρω αν μέσα από γραπτό κείμενο μπορώ να εκφράσω την ευχαρίστηση μου! Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, είχαμε το γάμο μας και τη βάπτιση της μικρής μας Αλίκης. Η μέρα ήταν περίεργη λόγω καιρού και δε ξέραμε αν τελικά θα βρέξει η όχι! Η δεξίωση θα γινόταν στο Ermones golf club και παρόλο που είχαμε την επιλογή του εσωτερικού χώρου, αποφασίσαμε να την κάνουμε έξω, όπως ακριβώς είχαμε ονειρευτεί! Εκ των υστέρων μάθαμε ότι στις 17:00 είχε βρέξει και παρόλα αυτά ήταν σα να μην είχε συμβεί τίποτα όταν φτάσαμε! Ήταν όλα τέλεια, πανέμορφα και καλύτερα ακόμα από ότι είχαμε φανταστεί!

Ο χώρος ήταν παραμυθένιος, τα τραπέζια πανέμορφα στρωμένα, τα κεράκια στο γκαζόν σε σχήμα καρδιάς, ο φωτισμός φανταστικός, όλη η ατμόσφαιρα σε έκανε να νιώθεις ότι είσαι κάπου αλλού! Χάρηκα πολύ όταν είδαμε τους καλεσμένους μας τόσο ευχαριστημένους. Θέλω να τονίσω ότι το φαγητό ήταν κάτι περισσότερο από τέλειο, ένας πολύ φανταστικός μπουφές με έντονες γεύσεις και φανταστική διακόσμηση! Τις επόμενες ημέρες, όλοι μας έλεγαν ότι δεν είχαν ξανά φάει τόσο ποιοτικό φαγητό σε γάμο!

Θέλω να ευχαριστήσω το Belli Momenti και ειδικά τον Άρη, γιατί μας βοήθησε παρά πολύ στην οργάνωση του γάμου μας. Ανέλαβε τόσες πολλές δραστηριότητες και πολλές λεπτομέρειες, οι οποίες τελευταία στιγμή σε μια νύφη θα μπορούσαν να προκαλέσουν μόνο άγχος! Έτσι λοιπόν, εύχομαι πάντα τόσο όμορφους και ποιοτικούς γάμους, πάντα επιτυχίες και χαρούμενες συνεργασίες!

Ευχαριστούμε πραγματικά για τη φανταστική αυτή βραδιά του γάμου μας, που φροντίσατε εσείς να είναι υπέροχη!

Σπύρος, Χριστίνα & Αλίκη
16.09.2012