Ξέρουμε ότι η μέρα του γάμου σας είναι μια ξεχωριστή μέρα και για αυτό θέλουμε να είμαστε δίπλα σας. Πιστεύουμε ότι ο γάμος ξεκινάει πολύ πριν από τη μέρα που θα φορέσετε τις βέρες σας, και δουλεύουμε δίπλα σας έτσι ώστε να να απολαύσετε το διάστημα αυτό.

Η δουλειά της ομάδας του Belli Momenti δεν είναι μια λίστα με πολλούς διαφορετικούς στόχους, αλλά ένας και μοναδικός: ένας γάμος που να ανταποκρίνεται από την αρχή μέχρι και το τέλος του στις προσδοκίες σας. Οργανώνουμε για εσάς τα πάντα και συντονίζουμε υποδειγματικά τη μέρα που όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας.

Συνεργαζόμαστε και επιβλέπουμε τη δουλειά επαγγελματιών από όλους τους χώρους, έχοντας πάντα την εποπτεία του συνολικού αποτελέσματος. Η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες, όπως η σχεδιάστρια νυφικών υψηλής ραπτικής Marianna Kastrinos, εξειδικευμένη διακοσμήτρια εξωτερικών χώρων και art de la table, πιστοποιημένο εκτιμητή πολύτιμων λίθων που εκπροσωπεί κορυφαίους οίκους σε βέρες και κοσμήματα, βραβευμένους ανθοδέτες, κομμωτές και μακιγιέρ, ινστιτούτο περιποίησης, κινηματογραφικό συνεργείο, cameramen και φωτογράφους υψηλών απαιτήσεων.

Γνωρίζουμε ήδη κάθε λεπτομέρεια για τον γάμο που έχετε ονειρευτεί. Το μόνο που μας λείπει είστε εσείς. Ελάτε να γνωριστούμε!